hétfő, március 19

Összefolyt napok

Végül a kirándulásból részemről nem lett semmi. A szakdogámmal foglalatoskodtam inkább. Mily felemelő ... pff.. sose bánd majd megyünk legközelebb. Igazából Bence elmehetett volna nélkülem is, de ő meg inkább hazament anyukájának segíteni, mivel aznap este (péntek) tartotta a névnapi buliját, s felhozni az asztalt... nem túl nőies munka.
Ájj de ugye írtam, hogy jön Bence barátja Zsolti Angliából. Hát hattalmas volt megint :) nem is bírom hangsúlyozni :) első este írtam ugye, hogy a Szimplakertben voltunk, még egy másik barátjuk és az ő barátnőjével vízipipáztunk, dumáltunk, iszogattunk,  második este meg csatlakozott hozzánk egy volt osztálytársuk, volt barátnőjük, vagy nem is tudom ... a másik Anikó is :) így 4-en voltunk, először egy mexicoi-magyarszocreálromkocsmában ittunk :) igen kicsit érdekes a hely. Fent egy aprócska helyen mexicoi cuccokat árulnak, lehet enni mindenféle mexicoi kaját állva :) lent pedig tipikus romkocsma, tele van a plafon lámpákkal, mindenféle tipikus cuccokkal, amik a 20. század csodás giccsei ... na mindegy :). Ott iszogattunk, ezek felemlegettek mindenféle régi storyt ... amiket én ugye nemvágtam. Nem baj, addig elszürcsöltem a kis fröccseimet, utána meg beindult a röhögés mindenféle hülyeségen. Átmentünk Filterbe ott reggae zene szólt, táncoltunk jó sokat, és jó sokat nevettünk. :)

Giga bubikat fújt :)

hopp, s itt látszódnak a lámpák is !

 hát így (édes Istenem de hülyén nézek ki ...)



 a szív nyalóka :)

Az utolsó nap már csak 3-an voltunk, lementünk Shirazba a Ráday-n s vízipipáztunk megint, egy kicsit csatlakozott nővérem is. Utána pedig Zsolti mondta, hogy délelőtt látott a Vörösmarty téren ilyen óriás székeket amikre fel lehet mászni, menjünk már s másszunk fel. Felmásztunk. Khmm... Ők. Engem egyik húzott másik tolt, s olyan voltam, mint egy fóka :DDD hahhaaa de nem estem le. Sikerült! Utánunk jöttek mások is, a csaj jól leburkolt .. szegény. Aztán megint hihetetlen volt, riksáztunk, de képzeljétek, pont beszéltük, hogy kellene riksázni, erre nem szembejött velünk egy riksás, akit én fel is ismertem, hogy tavaly nyáron vele riksáztunk az éjszakában. 3-an voltunk Bence én meg egy barátnőm. Átvitt minket a lánchídon, meg a rakparton mentünk ...  hihetetlen volt, utána meg leültünk a lánchídhoz a Duna parton, s söröztünk :) végül a Jászain váltunk el, de a barátnőmet hazavitte kb Káposztásig, ami nagyon nagyon nagyon messze van a belvárostól!!
Na szóval ezután a kis kitérő után folytatom. Szóval felültünk a riksára, hát komolyan, egy nálam kicsit is nagyobb ember nem igen fért volna be a fiúk közé :) betapadtunk oda rendesen. Kaptunk pokrócot is, hogy ne fázzon a lábunk. Elmentünk a Bazilikáig, a Parlamenthez, a rakparton mentünk. Hát behaltunk, a srác mindenhol leszállt, s csinált rólunk etalon képeket!! Csak sajnos telóval, nem volt nálunk a fényképező. 

Shiraz-ban

azt el is felejtettem, hogy jött egy hastáncos lány is :)







Ennyi lett volna a beszámoló. 
Ma nem mentem be reggel nyelvsuliba, mert már vagy 4 napja eléggé fáj a hasam, s reggel mikor felkeltem úgy érzetem ez most nem lenne jó ötlet, inkább pihentem még. Most azért jobban vagyok. Nem tudom mi lehet. Ha nem múlik muszáj lesz elmennem dokihoz. 

Olyan szépséges az idő! Úgy örülök neki! Itt a tavasz! De igazán! 


2 megjegyzés:

  1. te jóég! nem vagytok semmik!! :) imádom én is az ilyen eszeveszett estéket! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hatalmasak :DDD ezek azok, amiket tuti mesélni fogsz még az unokáknak is :))

      Törlés