szerda, március 14

zanza

Ma nem mentem oviba gyakorlatra. Beteg lett az óvónő akivel szerdán és csütörtökön vagyok, úgyhogy egy másik csoportból jön ma föl valaki. Így megbeszéltük hogy ma inkább nem megyek, tegnap viszont bent maradtam fél hatig. 
Tegnap megjött Bence barátja Angliából, azt hiszem hosszú napok elé nézünk, péntekig, mert addig marad :) ! Tegnap lementünk Szimplakertbe vízipipáztunk egyet, beszélgettünk, iszogattunk, jó volt. Ma majd megyünk Filterbe, valami kis reggae-re, holnap még nem tudom mi lesz. Napközben meg írom a szakdogám. Péntek lesz amikor nem, mert akkor megyünk túrázni a Dunakanyarba tesómékkal. 


Húh a liliom, amit kaptam nőnapra Bencétől, óriási virágokkal ajándékozott meg!! Meg is mutatom!



Ugye milyen szép?

Sütöttem kuglófot, Isteni finom lett, ez még a nagymamám receptje. Nagyon nagyon szeretem. A sima egyszerű kakaós-sima kuglóf, tetején egy kis dióval, de fényképezni baromira nem volt kedvem, mert nem találtam normális tálat hozzá, amin jól mutatna... nem volta jók a fények sem, sehogy sem tudtam lefényképezni szépen.  El is ment a kedvem tőle, úgyhogy a képek nem jók.
Bence szorgoskodott :)




Megyek könyvtárazni puszik .

4 megjegyzés:

  1. jajj én 1 éve írtam a szakdogám, sok kitartást hozzá, mert az elkél egy bő adaggal.

    VálaszTörlés
  2. jujj nagyon jól néz ki az a kuglóf!:) meg a virágok is de szépek!:)) jó túrázást nektek!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, áá végül nem mentünk túrázni sajnos .... inkább a szakdogához olvastam meg hasonlók ... :( pedig csudiszép helyeken jártak a többiek. sebaj lesz még rá alkalom :)

      Törlés