szombat, május 5

Díjat kaptam! :)

Ma nagyon megörültem, mikor megláttam életem első blogger díját! És kétszer is megkaptam! Köszönöm szépen Anett-nak, és Dórii-nak, hogy gondoltak rám is! Jó érzés, hogy én is a díjazottak közé tartozom, a kommentjeiteknek is mindig nagyon örülök, így mégiscsak több értelme van annak, hogy írogatok, mintha nem reagálna rá senki :)


 Szabályok:
  • Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 200 követője van és add át a díjat.
  • Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
  • Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
  • Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.
Akiknek továbbadom a díjat:
Sajnos, 5. nincs, mivel akiknek még szívesen adnám a díjat, azok most kapták meg, vagy több mint 200 követőjük van.

5 dolog rólam:

  1. Kicsi koromtól kezdve énekeltem, népdal énekléssel kezdtem, ami odáig jutott, hogy felvételiztem a zeneakadémiára 2x népi ének szakra, de persze nem vettek fel... valamint ami a legjelentősebb számomra, hogy a Csík zenekar énekesnőjéhez Majorosi Mariannához jártam énekelni tanulni, felléphettem a Csík zenekarral, és a 2008-as Új élő népzene című albumon Mariannával, és egy másik tanítványával éneklünk egy blokkot. http://album.hagyomanyokhaza.hu/album/felvetel_list.php?oldal=258&id_etnikum=2
  2. A kedvenc állatom a panda :)
3. Elkezdtem a jogsit másfél éve, de kétszer megbuktam a kresz vizsgán, és feladtam. Terv, hogy a nyáron megcsinálom.
4.Nem bírom elviselni az igazságtalanságot. Régebben nagyon kiakadtam ha ezzel találkoztam, és szembe mentem a dolgokkal, emberekkel, képes voltam leállni, vitatkozni... de már tudom, hogy ezt nem szabad, és fejetlenség, magamban van véleményem, de nem mindig kell kinyilvánítani, jobb az úgy.. sok a hülye.
5.Lehet fura, de én igazából egyedül szeretek vásárolni, mert nem szeretek várni másra és ebből fakadóan azt sem szeretem ha valaki más rám vár.

Mégegyszer köszönöm a díjat Anett, és Dórii!! 
puszi 

4 megjegyzés: