péntek, április 13

Összeszedett de csak egy gyors bejegyzés

Jobban haladok a szakdogával, találtam még anyagot a neten, úgyhogy mostmár szeretném megírni a hétvége alatt..
Jajjj szorítsatok, hogy meglegyen  P L E A S E !!! Hétfőn viszont alkalmazott pedagógiából írunk zh-t és nem lesz rá időm tanulni, remélem lesz lehetőség pót zh-ra, mert hogy ez nem sikerül, az is biztos... komolyan már a kardomba dőlök... én voltam a béna, mert direkt ahhoz a tanárhoz vettem fel, akit már ismertem, és nagyon jó szakembernek tartok, de nem gondoltam bele, hogy mit fog követelni... más csoportokban egy beadandó a követelmény ... nálunk két beadandó és egy zh ... fuck.

Az elmúlt napokban igazából semmi különleges nem történt velem.  Annyi izgalom volt, hogy egy másik vonatra szálltam fel visszafelé. Apu kivitt az állomásra, s beszélgettünk, nem is figyeltünk, jött a vonat Szombathely felől, felszálltam, majd apu hívott telón, hogy az csak Veszprémig megy, utána jött a pesti vonat, majd figyeljek, szálljak le, le ne késsem a másikat. A kalauzban meg életemben talán másodszor kellemeset csalódtam, [az első mondjuk sokkal viccesebb volt, gyorsan el is mesélem: ic-n utaztunk Ajkáig egy barátommal, veszprémig szóló sima diák jeggyel, érvénytelen diákkal ... mikor jött a kaller elbújtunk a wc-ben,ott boroztunk a büdiben... de sokan akartak pisilni, szóltak a kallernak, gondolom, hogy valakik bent vannak így lebuktunk ... de nem büntetett meg minket, már épp Ajka következett .. ] szóval a mostani is nagyon kedves volt, megmondta honnan mikor indul a másik vonat, és levitte a bőröndömet a vonatról.

Sok mindent szeretnék így a tavaszi lázban. De majd erről kicsit később, most nincs időm ilyesmikkel foglalkozni.. 


Nagyon szeretem a Coldplayt, mostanában a paradise láz után Charlie Brown a kedvenc : 




aztán jöjjön egy kis index hír a pestieknek, és a nem pestieknek:
http://index.hu/belfold/2012/04/11/kontenervaros_lesz_a_zold_pardon_uj_versenytarsa/
háá hozzám ez is jó közel lesz :)de én már  az új ZP-t várom nagyon. Én imádtam azt a helyet, nyilván nem olyan jellegű buli hely volt mint egy disco, nem is táncolni jártunk le, hanem, koncertekre, mondjuk koncerten is lehet táncolni; ott ismerkedtem meg Bencével, és olyan koncertekre jutottam el ingyen, mint Gentleman, Patrice, csak át kellett sétálnunk a hídon... remélem ugyanolyan jó lesz az új is mint a régi :)

végül egy vonatos kép nagy unalmamban már nem tudtam mit csinálni


xxx

2 megjegyzés:

  1. Sok-sok kitartást és sok szerencsét a zh-hoz és a szakdogához is:)Én még sohasem voltam a ZP-ben de nagyon jó dolgokat hallottam róla!Pont tegnap néztem meg a programfüzetét..háát mit is mondjak nagyon jó bulik lesznek..!:)Remélem május 11-én a Compact Disco-ra el is jutok.:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó a dal :)
    xx Ilka
    http://ilkavontorok.blogspot.com/

    VálaszTörlés