kedd, április 3

kötőhártya gyulladással de boldogan



Jaajjj :D Boldogság van de nagyon! Ma volt a zárófoglalkozásom az oviban.Tesit tartottam, és 5-ös lett!! Annyira izgultam, hogy azt hittem meg fog állni a szívem, vagy épp ellenkezőleg, kiugrik a helyéről!! Bent volt az óvodavezető is! Hát a gyerekek olyan kedvesek, aranyosak, ügyesek voltak!! Olyan csönd volt a tornateremben végig, hogy még a légy zümmögését is lehetett hallani, figyeltek rám, mindent ügyesen szépen csináltak, nem rosszalkodtak egy percet sem! Hát teljesen meg vagyok hatódva! : )
Azt mondták az óvónők, és az óvodavezető, hogy nagyon jó voltam, nyugodt, és ügyes, és az óvodavezető még azt is mondta, hogy a csillagot majd ő írja az ötös mellé ... jajj ... pedig én egy pillanatra nem éreztem magam nyugodtnak... Szóval a 8 hetesemnek ezennel vége. Holnap mentem volna délutánra, de tegnap óta be van gyulladva a szemem, (éreztem, hogy kötőhártya gyulladás lesz)elmentem ma a szemklinikára, s kiderült hogy az, szóval holnap nem megyek be így.(bár nem a fertőző)Jövő héten valamikor megyek be elbúcsúzni. Megbeszéltük az óvónőkkel hogy ha lesz valami kirándulás, vagy program, megyek velük, segítek...  :)

Húh de szúr most a szemem...

A hétvégén volt a szülinapom, s ennek örömére feljöttek anyuék Pestre. 
Pénteken jött anya és apa, de aznap este elmentünk kicsit ünnepelni barátokkal. Jó hosszúra sikeredett, 3 helyen is voltunk.Összefutottunk Krsa-val, a PASO énekesével, s elcsalt még minket egy másik helyre, kb. ez olyan 2-3 körül lehetett. Azt hiszem 6 körül értem haza... Aludtam max. 3 órát...  Szombaton voltunk a táncháztalálkozón, de pár órás bolyongás s hasfogós nevetés után eljöttünk. Most valahogy nem volt semmi izgi. 
Vasárnap kiállításoztunk Bence és anyukája is társult hozzánk. Voltunk a Hősök terén a Szépművészeti múzeumban a Fotótörténeti kiállításon, utána pedig a Várban a Nemzeti Galériában a Ferenczy kiállításon. Mindegyik nagyon tetszett, a fotótörténeti igazán izgalmas kis kaland volt számomra! : ) már a múltkor beleszerettem a plakátjába, s végre megnéztem!
Összességében nagyon jó volt a hétvége, örültem, hogy itt voltak apuék. Már rég volt ilyen. Jól esett a lelkemnek.


kis képes beszámoló a hétvégéről :

iszunk




moods light


 táncháztalálkozós ajándékok






Bence anyujától, vár aljából ajándék nárcisz
Nem Szabad Fotózni!



a vár cappuccino




6 megjegyzés:

  1. jobbulást kívánok!:)
    a röhögős képen behaltam:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Anett!! :*
      :D igen az elég vicces pillanatképre sikeredett :)

      Törlés
  2. grat a záró foglalkozáshoz :) remélem azóta már meg is gyógyultál! lehet, hogy segített a mekis fagyis sültkrumpli ?! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Hűűhh hát még nem egészen.. elég vérágas-vagy véreres .. (nemtom felétek, hogy mondják : )nálunk vérágas ) még a szemem, ráment a jobb oldalira is, de csepegtetek ezerrel ! :) aztán csak nem maradok így ! :D

      Törlés
  3. nálunk csak simán véres :) akkor gyógyulj meg minél hamarabb! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D na igen a kifejezések sokszínűsége Magyarországon :) köszönöm szépen!!

      Törlés