péntek, február 17

Ami még kimaradt: Valentin

Több mint 5 éve vagyunk együtt Bencével, s még nem ünnepeltünk Valentin napot! Nem voltam híve sose, nem tudom mi okból. Valahogy mindig is úgy gondoltam giccses... a rózsaszín plüss szívek, kis szíveket fogó macik... meg a sok rózsa ... olyan blööee.. ha beállítana Bence bármikor is ilyenekkel, hát tuti kiröhögném... de nem fog, mert ő sem szereti az ilyen kis "cukiságokat" ... de tényleg.. ez a rózsa dolog is.. komolyan.. jön a rózsás lány ha van valentin nap ha nincs, és odaáll ha épp a barátnőddel beszélgetsz is nagy boci szemekkel néz, vegyél már egy szál rohadt rózsát tőle, mert még egész éjjel azt a szaros kosarat kell cipelnie bárról bárra, hegyen át völgyön át éren át... persze nem veszel inkább még odavágsz neki egy olyat, hogy bocs de ez nem az a kapcsolat ... vagy valami hasonlót.. Vagy a másik, a rózsás fiú aki ácsorog a Nyugatinál, Moszkván(jaj bocsá' Széll Kálmán téren) Blahán.... természetesen egy olyan csomó ponton, ahol a lehető legtöbb ember fordul meg egy másodperc töredéke alatt... mégis mit gondol? a szerencsétlen lány meg cipelheti magával egész este a kilométeres szárú rózsát, a helyen majd nem tudja hová tenni, majd kiköt az asztalon... és mire hazaér persze egy fonnyadt kókadt  virág lesz belőle.. nem beszélve arról, hogy ez a nyanvadt rózsa 1500 ft/ szál... ha nem több... tök gáz.. SZERINTEM!!
Hozzáteszem most sem változott meg a véleményem, mármint arról, hogy giccses, de valahogy idén azt éreztem, olyan jó, hogy van egy nap, amikor megünnepelhetjük, hogy szeretjük egymást, hogy vagyunk egymásnak, mi ketten.

Egyébként most sem sikerült rendesen megünnepelni mivel:
Megbeszéltük Bencével, hogy este munka után elmegyünk vacsizni, abba az étterembe, amiben Angliában dolgozik az egyik barátunk, s mikor most kint voltunk nála ettünk ott, és nagyon ízlett, másrészt megnézzük milyen nálunk Magyarországon. Más néven fut egyébként, mert kint Pizza Express itt pedig Pizza Eataliano http://www.pizzaeataliano.hu/ 
A terv úgy volt, hogy én odamegyek hozzá a munkahelyére zárásra azaz 8-ra, majd lemegyünk veszünk nekem papucsot (az ovira) az intersparba, és együtt megyünk a Batyira az étterembe. Aha. Egyrészt késtem, majd majdnem egy órába telt, mire nagy nehezen kiválaszottam a két lehetséges papucs közül az egyiket, amit megvettünk (hozzáteszem az a nem jó.. kell egy normális már ki is néztem scholl vagy batz). Már kiértünk, mikor eszembe jutott, hogy bent hagytam a papucsokon a kesztyűm. Az interspar már zárt, de beengedett a biztonsági őr, átmásztam a korlátokon ... majd az áruház egyik végéből a másikba, megvolt a kesztyű, vissza. Ekkor már éreztük mindketten, hogy csak nem mennék így este negyed 10-kor étterembe, mire odaérünk kb 10, mire kihozzák a kaját 11 .. esélytelen... 
Úgy döntöttünk hát, hogy majd elmegyünk másnap oszt kész. 
De ezért az ajándékot én odaadtam Bencének mikor hazaértünk, egy Pull and Bear-es zöld kockás inget kapott tőlem. Zöld mert az jól áll neki nagyon. :) Ő meg nem adta oda nekem. Még megnéztük a Zack és Miri pornót forgat című nagysikerű egyik kedvenc filmünket.. kb harmincadjára is betegre nevettük magunkat rajta. Engem pedig elnyomtt az álom már a film végén... nemhiába ez a gyakorlat azért kemény ám!!

Másnap sikeresen lejutottunk az étterembe, pedig rossz irányba szálltam fel a metrón, és csak a stadionoknál esett le, hogy a másik irányba jöttem... 
Húh olyan finomat ettünk, ittunk!! Ittunk egy üveg Lambrusco Rosso habzó bort, hmmm... nagyon finom volt!
Ettünk előételnek Trio di Antipasti-t ami ilyen tál, volt rajta pestoval sajttal töltött gombafejek, meg volt ilyen fokhagymás vajkrém szerűség, meg ilyen kis meleg tésztalabdák (angliában tényleg labda, itt meg ilyen falevél alakúak), mozzarella, paradicsom, ruccola, és az egyik kedvenc sajtom a grana padano.. imádom, hogy kicsit sós kicsit édes ... hmm..
Aztán ettünk egy pizzát nagyon nagyon vékony tésztásat garnélarákos, paprikás tabasco-s volt! Isteni volt!! 

Plussz aji volt, hogy megjött az új (január vége óta van meg) telómra, az egy hónapja megrendelt telefon tokom is! Azt is megkaptam :)

a kis tokom véégre!! :D apró örömök ...



  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése