hétfő, február 13

Bakelit 


Pénteken még este lementünk Pointer-be Bencével, Flóval, és Szabinával, forraltboroztunk, beszélgettünk, és nagyon sokat nevettünk. Viszont nem maradtunk túl sokáig, mer nekünk Bencével szombaton korán kellett kelnünk a hazaút miatt.



Tesóm szülinapjához annyit fűznék hozzá, hogy hatalmasat buliztunk! A mamánk üresen maradt házában volt a buli, a belépő egy üveg pia,és egy bakelit lemez volt, mivel, hogy ez egy bakelit buli volt. Amikor mindenki ott volt 23-an voltunk :) elég jó arány! Aminek nagyon örültem, hogy ott volt Antal is akivel már jó ideje nem találkoztunk!
Tesómmal retrósra vettük a figurát, de a többiek annyira nem... Kivéve Antalt hát tudtuk, hogy benne nem kell csalódnunk! Kicsit hülyén is éreztem magam az elején a fejemen azzal a bőrrel, de persze aztán mindenki el akarta szedni... :)
Volt zsíros kenyér uborkával piros arannyal, sült kolbász és hurka, töménytelen mennyiségű alkohol, és rengeteg bakelit! Vasárnap persze kiderült, hogy sokan összekeverték a lemezeket, és mindenki vitt haza olyat, ami valaki másé.












Na de most mennem kell, mert még van egy kis dolgom, anyunak segíteni itthon. Aztán bepakolás, s irány vissza Budapest.
Juj nagyon izgulok, mert holnap kezdődik a 8 hetes gyakorlatom az óvodában... remélem minden jó lesz. Mostmár a szakdolgozatnak is nagyon sürgősen neki kell állnom, szorít az idő!
Na további szép napot mindenkinek! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése